Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

 

GroepsfotoMaxioren 1Maxioren weekendMaxioren

Aanmeldprocedure

Lijkt Jong Nederland je leuk en wil je er bij? Lid worden is heel makkelijk.

 

Op de pagina’s van de groepen kun je zien bij welke groep je hoort. Meestal zijn dat de kinderen van jouw klas. Het kan zijn dat je bent blijven zitten of een klas hebt overgeslagen maar bij Jong Nederland liever bij je leeftijdsgenoten in de groep komt. Dat is geen probleem!

 

Als je weet bij welke groep je wilt komen, kijk dan even waar en wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is en wie de leiders van die groep zijn. Je bent van harte welkom om gewoon een keertje naar de club te komen, de eerste drie clubbijeenkomsten mag je gratis komen proefdraaien.  

Als je zeker weet dat je lid wil worden hoef je alleen maar het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Je bent dan meteen lid en mag elke week naar de club komen! Je ouders krijgen binnen enkele weken automatisch een rekening voor de contributie thuisgestuurd. Door jezelf aan te melden ga je ermee akkoord dat jouw foto's op onze website, Facebook of andere communicatiekanalen kunnen worden geplaatst, tenzij uitdrukkelijk wordt vermeld dat hiervoor geen akkoord wordt gegeven.

Aanmeldformulier


 Ja
 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.
 

SPELEN IS LEREN

8 februari 2013

DE IDEALE JN UITRUSTING

8 februari 2013

OPENINGSBLOG

8 februari 2013

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jongnl/domains/jongnederlandbeers.nl/public_html/packages/tweetcrete/models/tweetcrete_user_timeline.php on line 47
Praat mee