Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

 

Weekendjes

Maxiweekend

Het Maxiweekend is het weekend voor de Maxioren. Het Maxiweekend duurt 3 dagen, waardoor de kinderen 2 nachten slapen in een blokhut in de regio. Elk jaar heeft het Maxiweekend een ander thema. Het weekend is gevuld met allerlei activiteiten voor de kinderen, hierbij kan gedacht worden aan film kijken, quiz, binnen- en buiten spelen, tocht lopen en creativiteit. 

 

Superhike

Het Superhike is het weekend voor de Junioren. Superhike is een volledig weekend, met 2 overnachtingen in een blokhut in de regio. De opzet van het weekend is vergelijkbaar met die van het Maxiweekend, maar dan uitdagender voor de iets oudere Junioren. De kinderen gaan bij Superhike verschillende binnen- en buiten spelen doen, kijken film, hebben creativiteit en zijn afgelopen weekend zelfs wezen skiën! Het variërende aanbod zorgt voor een uitdagend weekend met de Junioren. 

 

Citytrip

De Citytrip is het nieuwste weekend van JN Beers en wordt georganiseerd voor de Senioren. De Citytrip is een weekend, met 1 overnachting in een (buitenlandse) stad. De activiteiten zijn zeer gevarieerd en zullen met de stad te maken hebben die bezocht wordt. Van een speurtocht door de stad, via sporten op een pleintje tot een bezoek aan de bioscoop, alles zit in dit weekend! 

ACTIES 

Wandel4Daagse & Snoepactie


WEEKENDJES

Maxiweekend, Superhike & Citytrip


ZOMERKAMPEN

In de Ardennen en in Well 


DISTRICTSACTIVITEITEN

Met leeftijdsgenoten


OVERIGE ACTIVITEITEN

Miniorenuitstapje & Afsluiting


Praat mee