Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

 

Districtsactiviteiten

Jong Nederland Beers maakt deel uit van een district van Jong Nederland Landelijk. Vanuit dit district wordt voor elke leeftijdsgroep een activiteit georganiseerd. Hou de actuele activiteiten in de gaten voor de uitnodiging!

Miniorendag

Wordt jaarlijks georganiseerd door een andere Jong Nederland uit het district voor alle afdelingen. De Minioren hebben een spelletjesdag met alle Minioren uit het district.

Maxiorendag

Wordt jaarlijks georganiseerd door een andere Jong Nederland uit het district voor alle afdelingen, maar dan voor de Maxioren. Ook de Maxioren hebben een spelletjesdag met alle Maxioren uit het district. 

Juniorentoernooi

Zoals geldt voor de Minioren- en Maxiorendag, wordt ook het Juniorentoernooi jaarlijks georganiseerd door een Jong Nederland uit ons district. Het Juniorentoernooi is een weekend waarin teams van alle afdelingen van het district tegen elkaar strijden om de eerste plaats op het toernooi te behalen. Op het Juniorentoernooi staan verschillende uitdagende activiteiten op het programma waarbij de kinderen als team zoveel mogelijk punten binnen moeten zien te halen. Zij overnachten in tenten op een daarvoor bestemd kampterrein, gezamenlijk met andere Jong Nederlanden. 

Seniorentoernooi

Voor de oudste Jong Nederlanders is er het Seniorentoernooi. Zoals ook bij het Juniorentoernooi geldt strijden zij als team tegen de andere Senioren uit ons district. Het Seniorentoernooi wordt jaarlijks door een ander district georganiseerd en dit jaar hebben wij weer de eer om deze te organiseren.

ACTIES 

Wandel4Daagse & Snoepactie


WEEKENDJES

Maxiweekend, Superhike & Citytrip


ZOMERKAMPEN

In de Ardennen en in Well 


DISTRICTSACTIVITEITEN

Met leeftijdsgenoten


OVERIGE ACTIVITEITEN

Miniorenuitstapje & Afsluiting


Praat mee